Bolaget ska bedriva utveckling och försäljning av framtagna livsmedelsprodukter, koncept för delicious nutritious sustainable mat, café- och restaurangverksamhet samt genom egen eller på konsultbasis bedriva eventverksamhet inom företrädesvis nöjes och kulturevent, café- och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 746 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 | -9 | -2 553 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 | -59 | -2 585 |
Årets resultat (tkr) | -1 | -59 | -2 585 |
Summa tillgångar (tkr) | 27 | 28 | 7 |
Antal anställda | 2 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 746 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 | -9 | -2 553 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 | -59 | -2 585 |
Årets resultat (tkr) | -1 | -59 | -2 585 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 27 | 28 | 7 |
Tillgångar (tkr) | 27 | 28 | 7 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 27 | 28 | -713 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 720 | ||
Skulder och eget kapital (tkr) | 27 | 28 | 7 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | ||
Omsättning per anställd (tkr) | 873 | ||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.0% | 0.0% | -146.2% |
Soliditet | 100.0% | 100.0% | -10185.7% |
Kassalikviditet | 0.0% | 0.0% | 1.0% |
Bolaget ska bedriva utveckling och försäljning av framtagna livsmedelsprodukter, koncept för delicious nutritious sustainable mat, café- och restaurangverksamhet samt genom egen eller på konsultbasis bedriva eventverksamhet inom företrädesvis nöjes och kulturevent, café- och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.